måndag 17 maj 2010

Loppis

I lördags gjorde vi en liten loppisrunda - mest på jakt efter det där bordet, men några saker till blev det. På Bra & begagnat hittade jag ett bord som jag tyckte var perfekt, men Timo var inte överrens med mej där så vi skippade det. Det blev några leksaker till Rasmus och tidningar till Adam.

21:- för det här.....
Rasmus tycker den uppdragbara pojken till höger som rider på sin käpphäst är hur kul som helst när han skuttar runt. =)

På andra loppisen vi var hittade vi det perfekta bordet till våra nydressade stolar - tror vi i alla fall. Det var överöst med bordslampor och stod trångt uppe på ett loft så det var svårt att se ordentligt men höj och sänkbart var det vilket ju är väldigt bra. Bara att skruva upp rätt höjd. Lite skador såg vi men det gör inget eftersom jag tänkt ha en duk på hela bordet. Jag bad om ett pris och hon som hade loppisen var lite osäker men föreslog 150:-(!!) Hade varit beredd att ge 500:- men det visste ju inte hon...=) Tyvärr fick det inte plats i bilen så Timo ska hämta det i morgon.
15:- för en fin plansch till Rasmus från sista stället vi var på.

På kvällen ville Adam se & göra Sommarkrysset. Han var jätteduktig men lite mycket blev det att rita kryss, hinna skriva svaren på frågorna och samtidigt titta på idolen Erik Saade som uppträdde. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar