fredag 27 november 2009

Fredag


Äntligen börjar vi bli friska igen! Hela den här veckans dagar (och nätter) har ägnats åt sjuka barn.
Rasmus har fortsatt att vara förkyld och Adam har haft över 39 graders feber i flera dagar. Idag återstår endast lite rossel på Adam & Rasmus. Skönt!

Dock har jag riktigt ont i foten igen....Det försvann ju nästan helt när jag blev förkyld och nu när jag blivit frisk igen kommer det tillbaka!

Läkarbesöket med Rasmus gick bra i måndags. Trist är att han fått så mycket eksem som dessutom verkar klia. Vissa dagar har han över nästan hela ansiktet och är alldeles sönderriven trots att jag klipper hans naglar så kort det bara går. Nu ska vi prova en annan salva och se om den hjälper bättre. Han verkar ha en liten viloperiod i växten nu. De senaste 4 månaderna har han ökat ca 1 kg i vikt/ månad och växt flera centimeter. Nu hade han bara ökat 100 gram och växt 1 cm. Han är nu 70 cm lång och väger 9,1 kg. Stor & stark, men ändå så liten....=) Ett halvt år gammal.
Han utvecklas så fort. Precis som han tycker han har väntat tillräckligt länge på att få leva livet. Han har börjat ta några steg när man håller i händerna och går bakom , sitter stadigt och sjätte tanden tittar fram!

Trevlig advent!
/ Helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar