söndag 31 maj 2009

Helgen

Både lördag och söndag har vi fått fortsätta åka in till BB för nya provtagningar på Rasmus.Han är alldeles sönderstucken nu, då det oftast krävs några försök varje gång innan det lyckas. Igår hade bilirubinet stigit ytterligare, men idag hade det avstannat och inte ökat mer, så nu behöver vi inte åka in mer. Så skönt!!
Vi har fått världens snällaste bebis! Han gör inte mycket väsen av sej - inte ens under alla provtagningar han gått igenom nu skriker han utan är så nöjd med sockervattnet han får. På natten har vi fått in riktigt bra rutiner. Vi sover 2 timmar, äter, byter blöja och är lite småvakna 20-30 min, sover i 2 timmar och så fortsätter det så. Det känns jättebra!

Adam lämnar över sina gamla bebisleksaker och visar upp dem en och en för Rasmus. =)

Igår medan vi väntade på Rasmus provsvar åkte vi ut till naturreservatet vid Naturens Hus och gick. Jättefina promenadvägar och mycket smådjur & kryp att titta på. Sen står den här tuffa statyn där också! =)


Morsdagblomma från mina pojkar!
Carpe Diem! / Helena




1 kommentar:

  1. Hej! Skönt att värdet blivit bättre nu :) Vilken going han är Rasmus,får ju inte en att längta mindre direkt efter vår lillplutt! Hoppas ni har det bra, hälsa familjen! Kram Lina

    SvaraRadera