tisdag 5 maj 2009

Tisdag Mvc-besök

De senaste dagarna har jag inte mått så bra....Mår illa varje morgon/förmiddag och kräks ibland, det brukar bli bättre efter lunch. I söndags trodde jag ett tag att R i magen ville ut. Under ca två timmar hade jag riktigt kraftiga och onda sammandragningar som kom tätt och däremellan lite mensvärk och värk i nedre delen av ryggen. (Hade varit typiskt då de som ska ta hand om Adam när lillebror kommer just åkt på utlandssemester....) Turligt nog så gick allt det här över och jag har inte kännt något liknande sen.
Jag tror allt blir ondare & obehagligare eftersom R fortfarande ligger på tvären i magen - ett obehagligt läge för mej i alla fall. När min barnmorska försökte känna idag hur han ligger hade hon väldigt svårt att känna tydligt, men hon tror att han lagt sig lite mer med huvudet neråt, men att han ändå ligger för mycket på tvären. Fick en tid på specialistmödravården nästa tisdag för ett ultraljud och eventuellt vändningsförsök. (hua!...)
För övrigt var alla värden bra idag - dock hade sf måttet inte ökat en ynka centimeter sedan sist - gillar jag inte, men det kan bero på att han ligger på tvären....

Nej, nu måste jag iväg och hämta min lille prins! Han har varit i skolan idag och det är alltid lika roligt att höra hur det har varit! =)

Carpe Diem / Helena!

1 kommentar:

  1. Hej Helena ! Jobbigt du har mått dåligt på dagarna :( Hoppas det blir bättre...det börjar ju närma sig nu !(ska bli så kul att få träffa lilla R sen). Om det nu blir vändningsförsök så kommer det säkerligen gå bra, även om det är nervöst. Tiden går ju så snabbt, känner jag knappt hunnit smälta det faktum man ska bli mamma än :) , men längtar efter lilla kotten det gör man ju mer o mer för varje dag. Ta hand om dig o hälsa familjen så ses vi ju snart! Kram Lina

    SvaraRadera