tisdag 11 augusti 2009

En helg i trevligt & mindre trevligt sällskap...

Vi har varit i Småland i helgen och hälsat på min kära familj! I fredags var vi och träffade Anders & Linas lilla söta Eira, som är Adam & Rasmus kusin. Det skiljer bara 6 veckor på henne och Rasmus.
Mellan Adam och Alfred, en annan av kusinerna skiljer det 5 veckor, så båda barnen har jämngamla kusiner! Kul! =)

Anders & Eira

Middag hos pappa och Margit blev det också i fredagsvärmen! Resten av helgen tillbringade vi i Tofteryd hos syster med familj. Fullt ös på barnen från fredag kväll till söndag eftermiddag!

Detta var det trevliga sällskapet det!...


Adam med sina kusiner.

Familjen Anderssons tomt omgärdas av kohagar där korna under lördagen befann sej. Fina & rogivande djur - verkligen! Tyvärr har de ju små följeslagare med sej som sen inte följer med tillbaka då korna går hem! Det var rena invasionen, även inne i huset trots stängda dörrar & fönster. Alla vet ju hur EN fluga kan störa en natts sömn - här var det säkert 100! Adam smällde över 20 bara i rummet vi sov. Det blev myggnät över Rasmus & vi andra somnade med viftande armar.. Allt är inte frid & fröjd på landet minsann! =)

Idyll.....


Här är ju tjuren på plats också....;)

Vi kom hem sent i går kväll efter en 6 timmar lång hemresa som annars tar ungefär 3,5 timmar. Vi tog en alternativ väg österut och stannade och fikade vid Bergs slussar. Efter det var det mesta elände... Timo körde vilse på väg ut från Berg & vi irrade runt på små slingriga skogsvägar ett bra tag. Då vi äntligen kom ut på stora vägen hade Adam blivit så åksjuk så han spydde ner halva baksätet stackarn! Det blev till att stanna på vägen, torka, torka, torka, leta på rena kläder som såklart fanns längst ner i fullastade bagaget osv...sen tröttnade Rasmus några gånger också med allt vad det innebär... Mina små raringar!
Det var skönt att komma hem till nöjda & glada djur som varit ompysslade av Arto igen! Tack snälla....
Dagen idag har ägnats åt tvätt av bil & kläder!
Önskar alla stora & små en bra vecka! / Helena




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar