tisdag 14 juli 2009

Hemma igen!

Först och främst TACK världens bästa Arto som sett om vårt hus och tagit hand om djuren medan vi varit borta! Vi kom hem till glada djur, ett städat hus & mat i kylen! Tusen tack!



I går kom vi hem igen efter en mycket trevlig vecka i Norrland! Resan hem (ca 65 mil) var inte riktigt uppskattad av Rasmus som tröttnade med besked när vi hade ca 20 mil kvar. Vi fick åka en bit, SKRIK, stanna och amma, åka en bit till, SKRIK, stanna och sträcka på oss, åka en bit till, SKRIK, stanna och byta blöja, amma och sen åka en bit till, SKRIK och så vidare tills vi äntligen var hemma. När vi kom hem och Rasmus fick ligga på skötbordet sken han upp och var hur nöjd som helst över att denna resa äntligen var slut! =) Stackars liten......=(



Adam fördriver tiden i bilen med pysselböcker, film och att sova. Rasmus har inte lika mycket att göra....

Under veckan har vi bott i en jättefin & mysig stuga i Mellansel utanför Örnsköldsvik. Syster med familj bodde i stugan bredvid oss så kusinerna har haft jättekul tillsammans!

Jag och Adam myser i stugsoffan och bredvid sitter familjen Andersson och Adam som tillbringade mer tid hos dem än hos oss....

Barnen har badat i det intilliggande badet....


....och ett besök i Junsele djurpark har vi hunnit med.....



.....vi har också haft trevligt umgänge och sköna dagar och varit bjudna till födelsedagskalas för morfars Margit som fyllt år!

Full fart som alltid! =)


Ganska mycket regn har det varit.....


En lip för regnet, men det kan vara kul också! Barnen HÄLLDE vatten ur stövlarna efter det här! =)


Stor och liten - lika söta!



Dagen idag har ägnats åt uppackning och flera maskiner tvätt!


Carpe Diem! / Helena














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar