lördag 18 april 2009

Lördag

Idag har det varit en solig men lite kylig dag. Har inte gjort så mycket mer än varit och shoppat lite saker. Fyndat skor - allt på bilden för 420:-! Kanske inte världens finaste skor till mej men sköna så mina numera svullna fötter får plats! Det är huvudsaken... Hittade också fina skor till Adam eftersom det vankas bröllop om några veckor. Ska bli så kul! =) Adam är så besviken över att han inte fick vara med när jag och Timo gifte oss 2001 - 2,5 år innan han föddes, så han är så glad att han äntligen ska få vara med på bröllop! =)

Eftersom Adam har skänkt sin stora leksakslåda, på vilken han har haft allt sitt lego, till lillebrors rum så var vi på Ikea och köpte ett legobord till honom. Jättefint, praktiskt och stadigt för 199:-! Som hittat! =)

Nu ska jag se Robinson och efter det har jag massa Traderaauktioner som går ut. Så imorgon blir stora "mailaköparedagen"! =)

Carpe Diem! / Helena

1 kommentar:

  1. Hej Helena ! Söt han e Adam som säger han är besviken han inte fick vara med på ert fina bröllop :) Kul ni ser fram emot vårt (börjar pirra lite i magen nu). Hoppas ni mår bra, har en bebis i magen här som blir vildare o vildare för varje dag som går hi hi...man längtar ju lite efter plutten nu ! Ha det så bra o hälsa ! MVH Lina

    SvaraRadera