söndag 28 juni 2009

Söndag

Sitter här och har en lugn stund för mej själv! Rasmus ligger och sussar här bredvid och Adam & Timo är på födelsedagskalas hos en kompis till Adam.

Puh!, det är sååå varmt! Synd att klaga, men jag gör det ändå! =) Så här dags är det skönare att sitta inne under fläkten än att vara ute.

Igår kom min kära syster med familj från Småland och hälsade på en stund. De hade vägarna förbi då de varit och hämtat en nyinköpt bil i Eskilstuna och var på hemväg. Mycket trevligt! Kusinerna fick en efterlängtad lekstund! Nästa helg kommer de igen och mellanlandar här då vi ska på långresa till Örnsköldsvik allihop! =)

Igår skedde det någon slags härlig förvandling med Rasmus. Efter alla skrikiga kvällar så var han igår så lugn & harmonisk hela kvällen! Han verkade må hur bra som helst. Antingen är det Minifomdropparna som hjälper nu eller så var det för att jag igår hade pumpat ur så mycket mjölk (köpte en bröstpump igår) så Timo kunde ge det på flaska till kvällen. Rasmus drack ur och blev nog ordentligt mätt på en gång. Annars brukar han vilja amma lite och ofta och blir hemskt gnällig och skrikig däremellan och känner kanske aldrig den där riktiga mättnaden.....en liten teori jag har. Ska prova i kväll igen och se om det blir likadant eller om det var en tillfällighet igår.

Nej, nu kallar lillprinsen! =) Önskar er en skön, eller i alla fall uthärdlig eftermiddag i värmen! =)
Carpe Diem! / Helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar