tisdag 8 februari 2011

Min sjuka & busiga goding!



Så blev det ännu en dag i hemmets (kanske inte så lugna) vrå. Jag har haft en ledig helg plus en ledig måndag på det, och idag är jag hemma med Rasmus som - trot eller ej - är sjuk IGEN! Dunderförkyld, rosslig och hostar så han nästan kräks. Adam var sjuk mycket första året på dagis, men Rasmus tar hem priset här. Han är som en svamp som suger åt sej varenda basilusk som far omkring.

Trots sin sjuka dag har han hittills hunnit med i alla fall ett bus. =) Vi håller på och målar i hans rum och då får han såklart inte vara där just nu. Men i morse lyckades han smita in några sekunder, doppa foten i plasttråget med färg och ta en repa i huset. Små vita fötter överallt...
Efteråt var han själv mest bekymrad över att vi inte fick bort riktigt all färg från foten och att hans tår är väldigt bleka för tillfället.

För övrigt har Mora Träsk-terrorn börjat på Rösvägen 11 igen efter några år i dvala. Hela, hela och helst hela tiden vill Rasmus titta på Mora Träsk. Han är jätteduktig och snabb med att lära sig alla rörelser! Adam hade också en Mora Träsk tid när han var mindre. När vi en gång var på en konsert med Mora Träsk och han efteråt fick deras autografer var han en väldigt lycklig liten man! =) Och nu står Rasmus här - som en liten kopia av Adam - och väljer Mora Träsk sånger för fullt.

Carpe Diem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar